‘Zenit’: negende George Bracke thriller van auteur Stefaan Van Laere verschijnt op 15 oktober

zenit cover stefaan van laereMomenteel legt auteur Stefaan Van Laere de laatste hand aan ‘Zenit’, meteen het negende deel in zijn reeks misdaadromans met als hoofdfiguur de Gentse commissaris George Bracke. In dit boek bevindt Bracke zich in Berlijn voor een zoveelste politiecongres en verveelt hij zich stierlijk. Hij is nog maar amper thuis wanneer in de Duitse hoofdstad de hel losbarst. Terroristen hebben het op verschillende iconische plekken in deze stad gemunt en richten er een waar bloedbad aan dat wereldwijd afschuw oproept.
Ook in Marokko is het een en ander aan de hand. Zal Bracke erin slagen om de terreur een halt toe te roepen? Aan steun ontbreekt het hem alvast niet, want zelfs president Obama gooit zich in de strijd…

Op zaterdag 24 oktober is Stefaan Van Laere tussen 15 en 17:00 uur te gast tijdens de opendeurdagen van de Standaard Boekhandel op de Gentse Kouter tijdens een panelgesprek in een initiatief van auteur Bert Bergs over misdaadliteratuur.

Meer informatie over het boek en hoe te bestellen leest u hier.

Nog eenvoudiger is dat u een bedrag stort van € 18,50 op rekeningnummer IBAN BE 09 1450 5745 2957 met vermelding ’1 ex. Zenit’. Het boek wordt u na 15 oktober zonder verzendkosten toegestuurd.

Leave a Reply