Whisky à la carte in de pers

C. Verhoeven-Van Raamsdonk, Nederlandse bibliotheekdienst:
Recepten die vooral voor ervaren hobby-koks een bron van inspiratie zijn.

De Beiaard:
Alle aspecten van whisky komen aan bod.

Brood & Banket:
Onthult alle geheimen van het proeven en kiezen van whisky.

Gazet van Antwerpen:
Leesvoer voor liefhebbers van whisky.

Les cahiers de la semaine:
Alle aspecten van whisky, van geschiedenis over de soorten, de ingrediënten, de productie tot het proeven.

Karaat:
Wie de Schotse drank een warm hart toedraagt, vindt in dit boek meer dan 40 recepten waarin de gebruikte whisky voor een extra culinaire touch zorgt.

Libert Elinck, Horeca Revue:
Vermits Schotland nooit de culinaire rijkdom van zijn single malt whisky beseft heeft, moest iemand anders er werk van maken.

Libert Elinck, Snackblad:
Met dit boek heeft uitgeverij Lannoo een wereldprimeur. Nooit te voren is er op dergelijke schaal bevlogen en liefdevol met whisky in de keuken gewerkt.

Koen De Leus, De Tijd:
Traditioneel is whisky een drank die de maaltijd afsluit. Maar ook voor en tijdens de maaltijd voelt het graandistillaat zich perfect op zijn plaats.

Menzo:
Meer iets voor de al overtuigde whiskyliefhebber die de mogelijkheden verder wil exploreren.



One Response to “Whisky à la carte in de pers”

  1. [...] Whisky à la carte in de PERS  [...]

Leave a Reply