Uitgeverij Partizaan: gloednieuwe Gentse uitgeverij gelanceerd met meer dan 25 jaar ervaring in het boekenvak! Uw antwoord op de vraag ‘uitgever gezocht’ en ‘waar mijn boek uitgeven’…

logo zwarte lijn op wit2014 wordt een spannend jaar in boekenland! Auteur Stefaan Van Laere, intussen meer dan 25 jaar actief in de wereld van de boeken, uitgeverijen en media, lanceert heel binnenkort de gloednieuwe uitgeverij Partizaan.
Inderdaad, gloednieuw maar allerminst onervaren. De auteur schrijft al meer dan 25 jaar boeken, artikels en teksten voor de meest gereputeerde uitgeverijen, kranten, tijdschriften en sociale media in binnen- en buitenland, en heeft ook heel wat praktische ervaring in verband met alles wat er komt kijken bij het uitgeven van boeken, gaande van het manuscript tot de lay-out, het drukken, verspreiden via boekhandels, bibliotheken en de eigen kanalen zoals webshops en verkoop op publieke evenementen.
Uitgeverij Partizaan zal een eigenzinnige selectie maken van ingezonden manuscripten waarbij geen beperking van genre wordt opgelegd. Ook zal een selectie van eigen titels van de auteur en bevriende auteurs verschijnen.

Concreet staan al meteen drie titels in de steiger waarover u HIER meer kunt lezen.

Een eerste uitgave is de roman ‘Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool’ van auteur Stefaan Van Laere zelf.
Op deze pagina komt u te weten hoe u deze roman, die rond 15 mei verschijnt, tot 10 mei aan de gunstprijs van € 15,00 MET GRATIS VERZENDING (in plaats van de uiteindelijke winkelprijs van € 18,50) kunt bestellen en u dus meteen verzekeren van een historisch feit: het eerste boek van uitgeverij Partizaan!

23 Responses to “Uitgeverij Partizaan: gloednieuwe Gentse uitgeverij gelanceerd met meer dan 25 jaar ervaring in het boekenvak! Uw antwoord op de vraag ‘uitgever gezocht’ en ‘waar mijn boek uitgeven’…”

 1. Eric dhondt zegt:

  Mijn felicitaties met uw nieuwe uitgeverij! Ik volg uw werk allang en heb meerdere van uw titels waaronder enkele thrillers en uw prachtig wielerboek van Bertje Vermeire. Uw site van uitgeverij Partizaan ziet er geweldig mooi uit: stijlvol en sober, echt relaxerend… Ik wens er u dan ook alle succes mee!
  Ik heb gemerkt dat uw vroegere partner Antoine Bomon ook een uitgeverij gestart is? Die site ziet er werkelijk amateuristisch uit in vergelijking met de uwe… Ik heb trouwens nooit goed begrepen waarom u met die fantast in zee gegaan bent… Je moet maar eens zijn naam googlelen en je ziet tal van megalomane projecten die hij in de loop der jaren heeft aangekondigd maar die nooit gerealiseerd zijn. Ik hoop maar dat er geen beginnende schrijvers in de val trappen en hun boek via hem uitgeven…

 2. Melissa De Meyer zegt:

  Gefeliciteerd met uw nieuwe uitgeverij! De website ziet er erg attractief uit! Ik wil zeker uw eerste boek lezen!

 3. Luc de kesel zegt:

  Ik kwam na enige tijd toevallig nog eens op je site terecht en zie dat je weer met een nieuwe uitgeverij bezig bent… Verbaast me niets van je, destijds in het college was je ook al een buitenbeentje met je klare taal en je vriendelijke omgang met de andere leerlingen… Het is overigens inderdaad een heel mooie website! Als ik het mag zeggen (ik wil niet op je tenen trappen hoor): véél mooier dan de site van je vorige uitgeverij! Leek me eerder iets voor kleuters… :)

 4. Stefaan zegt:

  Dag Luc! Het is inderdaad een tijdje geleden (van toen we elkaar vorig jaar of zo zagen op straat hier in Oostakker en iets gaan drinken zijn). Dank voor de lovende woorden…

 5. stefaan van laere zegt:

  Iedereen alvast dank voor de woorden van steun! Geen commentaar over de vorige uitgeverij en vroegere partners, Partizaan kijkt vooruit en gaat recht door zee!

 6. Eddy De Munck zegt:

  Fijn dat je met een nieuwe uitgeverij begint! De site ziet er alvast strak en informatief uit. Het is uitkijken naar je eerste boek!

 7. Gert Devreese zegt:

  Veel succes met de nieuwe uitgeverij! Mooi fris logo overigens!

 8. Frank Verstappen zegt:

  Stefaan Van Laere slaat weer toe en hoe! Als trouwe lezer van uw thrillers ben ik zeer benieuwd naar uw nieuwe roman!

 9. Freek De Waele zegt:

  Ik volg het boekenwereldje als fervent lezer van dichtbij en ken natuurlijk de naam Stefaan Van Laere. Het doet me plezier dat u als ervaren auteur de schouders onder een nieuwe uitgeverij zet. Dit zal bij beginnende auteurs die een uitgever zoeken zeker vertrouwen wekken om hun kans bij u te wagen!

 10. ward bogaert zegt:

  U bent wel erg creatief en ondernemend… Ik wens u alle succes met uw nieuwe uitgeverij! Overigens een veel moderner logo dan bola…

 11. Melissa De Meyer zegt:

  Nog wat meer op deze website en die van Partizaan gekeken, en dat bevalt me enorm! Ik vind vooral de stijl van de website van partizaan mooi.

 12. Wim Michiels zegt:

  Ik ben hier net je thriller Botero aan het herlezen en heb ook je roman ‘Het huis dat op de heuvel staat’ klaar liggen, dat wordt iets voor vanavond of vannacht… Ik ben al erg benieuwd naar ‘Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool’, wat ik overigens een erg sterke titel vind…

 13. Erid Dehaene zegt:

  Er is de laatste tijd heel wat rond u en uw nieuwe uitgeverij te doen. Ik kijkt met de nodige nieuwsgierigheid uit naar uw eerste boek!

 14. Stefaan zegt:

  Inderdaad Erid (Eric?), de hartverwarmende reacties stromen hier binnen!

 15. Andy Van Capelle zegt:

  Veel geluk gewenst met deze nieuwe uitgeverij!

 16. Johan Daman zegt:

  Leuk te ontdekken dat je een nieuwe uitgeverij hebt, Stefaan! De stijl van je website is erg evenwichtig en sober, zonder overbodige franjes en kleurtjes. Het gaat immers om de boeken en de inhoud, niet om de verpakking. Het straalt vooral rust en vastberadenheid uit, en dat kan ik als communicatiespecialist (hoofd PR van een groot chemisch bedrijf en groot boekenliefhebber) alleen maar waarderen. Uit denieuwe site ademt bovendien een sfeer van positiviteit en solidariteit met enkele goed gekozen partners met sociale inslag en een ijzersterke reputatie. Ik kijk dan ook uit naar de eerste boeken van uitgeverij Partizaan!

 17. Marc De Wilde zegt:

  Het design van uw website bevalt me zeer…: strak, sober, geen ellenlange teksten of tierelantijntjes, geen loze beloften… Je ziet vaan alles dat je hier met een vakman te maken hebt die beseft ‘less is more’…

 18. Stefaan zegt:

  Dank u wel om de lovende woorden, Marc. We varen nu helemaal onze eigen koers: iedereen het beste toewensend, en met de blik hoopvol naar de toekomst gericht!

 19. Johan Decaluwe zegt:

  Mijn oprechte felicitaties bij de oprichting van uw nieuwe uitgeverij! Als ik het mag zeggen: de uitstraling is helemaal anders dan uw vorig ‘experiment’ zullen we het maar noemen.

 20. Eric Vermeersch zegt:

  Ik heb een manuscript over een pijnlijk onderwerp (kindermisbruik). Kan dat in uw nieuwe uitgeverij (overigens een geweldig initiatief!)?

 21. Paul Wendels zegt:

  Ik heb meerdere would-be auteurs in mijn omgeving, en die zullen zeker in mijn nieuwe uitgeverij geïnteresseerd zijn.

 22. Eric Vindevogel zegt:

  De site van Partizaan ziet er erg verzorgd en stijlvol uit, mijn gelukwensen! Ik zal zeker met belangstelling eens een boek van de nieuwe uitgeverij kopen.

 23. John zegt:

  Ik heb ook nog een manuscript klaar dat ik eens zal doorsturen.

Leave a Reply