Stefaan Van Laere (uitgeverij Partizaan) is ‘Lokale Beroemdheid’ in Oostakker

artikel-stefaan-passe-partout001Volgens een artikel in het huis-aan-huisblad Passe-Partout van 26 januari 2011 over Oostakker in het kader van de reeks ‘Jouw buurt, jouw leven’ is Stefaan Van Laere een ‘Lokale Beroemdheid’.
Het artikel gaat onder meer over het drukke verenigingsleven in de Gentse randgemeente met een verwijzing naar de lokale sportclubs zoals sportschool Kickboxing, vzw Turnkring Oostakker, zwemclub Rosas en tennisclub Oostakker. ook het dorpsplein, de Oogstkermis eind augustus, het standbeeld van Mieke Vlaai, jeugdhuis Maegher Goet, de vette dagen, de overleden bezieler van zovele activiteiten Roger De Letter en voetballer Elimane Coulibaly van AA Gent komen naast de auteur aan bod. Als auteur en uitgever van uitgeverij Partizaan (gevestigd in Oostakker) mocht Stefaan Van Laere in dit rijtje niet ontbreken.

het logo van de Gentse uitgeverij Partizaan (www.partizaan.be) van auteur Stefaan Van Laere

het logo van de Gentse uitgeverij Partizaan (www.partizaan.be) van auteur Stefaan Van Laere3 Responses to “Stefaan Van Laere (uitgeverij Partizaan) is ‘Lokale Beroemdheid’ in Oostakker”

  1. Eddy Dhaenens zegt:

    dat winkeltje draait daar goe bij u in oostakker zo te zien!

  2. Stefaan zegt:

    Ik mag zeker niet klagen, Eddy. En leuk is dat ik mijn eigen baas ben…:)

  3. Ik zal er op letten de volgende keer dat ik naar Oostakker kom bidden aan de grot!:)

Leave a Reply