‘Sander gaat op stap’: nieuw jeugdboek van Stefaan Van Laere bij uitgeverij Partizaan met een covertekening van Rudó

Zo pas verscheen bij uitgeverij Partizaan ‘Sander gaat op stap’, het nieuwste jeugdboek van auteur Stefaan Van Laere.

9789492007131

Info over de auteur:

Stefaan Van Laere kan het gewoon niet laten. Naast fictie en non-fictie voor volwassenen grijpt hij af en toe ook graag terug naar zijn kindertijd om eveneens voor de jeugd te schrijven. Zo staan op zijn palmares succesvolle jeugdboeken als ‘De koffer’, ‘Sciencefiction’ (naar de gelijknamige film van Jean-Claude Van Rijckeghem en Pat Beirs met in de hoofdrollen Koen de Bouw en Wendy van Dijk), ‘De dodelijke proef’, ‘De voorspeller’, ‘Moemoe, waar denk je aan?’ en ‘Ik ben zoals ik ben’ plus ook enkele Vlaamse Filmpjes en meerdere verhalen bij uitgeverij Averbode.

Korte samenvatting:

Sander Warredam valt niet af te stoppen. Deze tienjarige belhamel gaat niet graag naar school, en dat is nog zacht uitgedrukt. Voetballen daarentegen doet hij als de beste, en het is geen toeval dat er af en toe op school eens een ruit sneuvelt… Sander heeft maar één zwak punt, zijn buurmeisje Marieke die hem zo rond de vinger weet te winden.
Auteur Stefaan Van Laere gaf al heel wat lezingen op scholen over Sander Warredam, waar meermaals de vergelijking valt dat dit kereltje een eigentijdse, Vlaamse jongensversie van Pippi Langkous is…

De illustratie is het winnend ontwerp van de wedstrijd die uitgeverij Partizaan organiseerde van de hand van de Nederlandse illustrator Rudó.

(Voorlees)verhaaltjes voor de jeugd (+8 jaar zonder bovengrens)
Ideaal voor lezingen!

Hoe bestellen?

Vanuit België: stort € 13,50 op rekeningnummer IBAN BE09 1450 5745 2957 met vermelding ’1 ex. Sander gaat op stap’. Het boek wordt u gesigneerd opgestuurd.

Vanuit Nederland: stort € 15,00 op rekeningnummer IBAN BE09 1450 5745 2957 met vermelding ’1 ex. Sander gaat op stap’. Het boek wordt u gesigneerd opgestuurd.

www.partizaan.be

3 Responses to “‘Sander gaat op stap’: nieuw jeugdboek van Stefaan Van Laere bij uitgeverij Partizaan met een covertekening van Rudó”

  1. Yannick Desmet zegt:

    Echt een heel leuk boek waarmee ik hard heb moeten lachen!

  2. Jimmy Hamers zegt:

    Stefaan Van Laere kwam vorige maand uit dit boek in onze klas voorlezen, het was echt hilarisch! Ik heb het boek via mijn mama besteld en kreeg het met een extra gratis boekje gesigneerd opgestuurd. Het was in één avond uit, echt heel grappig!

  3. Cecil zegt:

    Een heel leuk boekje over een ware kapoen!

Leave a Reply