Pas verschenen: ‘Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool’: roman van Stefaan Van Laere en eerste boek van de gloednieuwe Gentse uitgeverij Partizaan

9789492007001Opmerkelijk nieuws voor het Vlaamse en Gentse boekenlandschap: zopas is bij de kersverse Gentse uitgeverij Partizaan het allereerste boek verschenen, de psychologische roman ‘Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool’ van de Gentse auteur Stefaan Van Laere.
Het boek speelt zich af in de achterbuurten van de Gentse haven en vertelt het verhaal van Baziel, een man die een hoge dunk van zichzelf heeft en voortdurend kritiek spuit zijn omgeving… Iedereen kent wel een Baziel, en de auteur ontleedt haarfijn diens gedachtegang.

Enkele omschrijvingen van de (kritische) proeflezer:
“Grappig… Spitsvondig. Leuke overdrijvingen. Gevatte zinsbouw, prettig om te lezen. Hoofdpersonage Baziel is een vrekkige eenzaat, een achterdochtige misantroop die zichzelf en de wereld maar weinig gunt.”

Hoe ‘Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool’ bestellen?

U kunt € 18,50 storten op IBAN BE09 1450 5745 29 57 (BIC GEBABEBB), met vermelding: ’1 ex. Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool’. Het boek wordt u dan gesigneerd en zonder verzendkosten thuisgestuurd.
U kunt ook terecht op de website van uitgeverij Partizaan om het boek te bestellen. U krijgt het boek gesigneerd thuisgestuurd.

logo zwarte lijn op wit

3 Responses to “Pas verschenen: ‘Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool’: roman van Stefaan Van Laere en eerste boek van de gloednieuwe Gentse uitgeverij Partizaan”

  1. Joaquim Despieghelaere zegt:

    Een heel mooi logo! Ik heb al meerdere van uw eerdere boeken (vooral de thrillers maar ook een roman en het boek van Berten Van Damme). En heel binnenkort ook dit boek want ik heb net in de webshop een bestelling geplaatst.

  2. Damien zegt:

    Partizaan, dat klinkt strijdlustig en vooruitkijkend! Ik ken figuren als die Baziel uit uw boek maar al te goed.

  3. Kitty Destaercke zegt:

    Klinkt interessant!

Leave a Reply