Ontroerend dagboek van dochter Ingeborg Berckmoes over de week na het overlijden van haar moeder Noëlla Danckaert

Noëlla Danckaert was in 2009 de allereerste auteur van Bola Editions met het boek ‘Kolleblommen’, een verslag van haar strijd tegen borstkanker. Dit jaar verloor ze in juni die zware strijd, en haar dochter Ingeborg schreef deze week in De Bond het relaas neer van de week na haar overlijden tot de begrafenis.

dochter ingeborg dagboek de bond 8 nov 2013 web

5 Responses to “Ontroerend dagboek van dochter Ingeborg Berckmoes over de week na het overlijden van haar moeder Noëlla Danckaert”

 1. Om stil van te worden en zo herkenbaar… Veel sterkte aan de familie!

 2. Stefaan zegt:

  Ik heb inderdaad ook meer dan eens geslikt toen ik dit las. Iedereen die een dierbare verloren heeft zal hier veel in herkennen.

 3. Gerard De Meyer zegt:

  Het komt wellicht omdat ik mijn moeder twee jaar geleden ook aan kanker verloren ben dat dit me heel diep raakt. Beste familie van Noëlla, nu is het verdriet nog pril, maar met de tijd ga je meer leren aanvaarden, hoe moeilijk het ook is. En blijven vooral de goede herinneringen aan iemand die heel speciaal voor jullie was.

 4. carla dhondt zegt:

  Noëlla’s dochter heeft dit op een hartverwarmende manier die me tegelijk kippenvel bezorgt verwoord…

 5. Annette zegt:

  Heel mooi en ontroerend verwoord! Mijn vader is ook aan kanker gestorven en ik herken hier veel in.

Leave a Reply