Nog drie keer slapen voor de eerste Partizaandag (zondag 7 december 13-18 uur zaal OCO Pijphoekstraat 30 in Oostakker): boekenbeurs met happening door uitgeverij Partizaan

Uitgeverij Partizaan organiseert op zondag 7 december tussen 13 en 18 uur een gratis boekenbeurs in zaal OCO, Pijphoekstraat 30 in Oostakker. U kunt er kennis maken met de auteurs en de boeken van deze uitgeverij, een initiatief van auteur Stefaan van Laere die intussen meer dan 25 jaar ervaring heeft in de wereld van de boeken en (sociale) media.

Deze boeken zijn voor de gelegenheid eenmalig tegen een aantrekkelijke korting verkrijgbaar.

Ook worden de partners van de uitgeverij aan het publiek voorgesteld. Er is eveneens een aanbod verkrijgbaar van boeken van andere uitgeverijen (vaak tegen scherpe prijzen).

Tussen 14u en 15u30 live bijdragen van:

Vzw de Scriptomanen in woord en beeld (Patrick Bernauw, Peter Lievens, Jenny Dejager, Ellen Lanckman, Magali De Vlaeminck)
Auteurs van uitgeverij Partizaan: Alain Vanclooster, Kirsten Van Malderen, Erik Ameele & Antoine Emil, Machar Van Geyt, Katrien Dierick, Stefaan Van Laere (avant-première boek ‘Don Fredo’)
Met beeldend werk van Etienne Kerkhof

Met dank aan: dans- en bewegingscentrum Polariteit, de noten, zaden en gezonde voeding van Cholba, culinair tijdschrift Smaak, vzw Scriptomanen, Parkiskookatelier, drukkerij Nevelland Drongen

verdere info: info@partizaan.be www.partizaan.be
affiche partizaandagLeave a Reply