Lovende recensie van NBD Biblion over ‘Het huis dat op de heuvel staat’ (roman van Stefaan Van Laere) – een uitgave van uitgeverij Partizaan

Zo pas verscheen bij NBD Biblion een gunstige recensie met aanschafinformatie voor de Nederlandse bibliotheken van de roman ‘Het huis dat op de heuvel staat’ van auteur Stefaan Van Laere.

Dit boek verscheen in december 2012 en is intussen al aan de zevende druk toe bij uitgeverij Partizaan.
recensie nbd biblion het huis dat op de heuvel staat

Stefaan Van Laere is beroepsauteur-journalist sinds 1988. In die periode schreef hij meer dan 60 boeken voor jeugd en volwassenen met een gezamenlijke oplage van ruim 350.000 exemplaren. Naast non-fictiewerken over onder meer wielrennen en culinaire onderwerpen heeft hij ook acht thrillers, en meerdere romans, verhalenbundels en poëzie op zijn naam.

Greetje is oud, en verbitterd kijkt ze op haar leven terug. Deze introspectieve roman gaat over een slecht verteerde oorlog en een vader die niet met zijn dochter kon praten.

“Nog meer nodig, mijn beul, mijn toeverlaat? Kweller van mijn dromen, heerser over mijn gedachten? Heb je nog niet genoeg gewroet? Wat zit je me daar nu schattend aan te kijken zoals alleen jij dat kan, jij schrijvertje, me wikkend en wegend. En ik kan alleen maar mijn machteloosheid vervloeken.”

Het huis dat op de heuvel staat

ISBN 9789490243685

'Het huis dat op de heuvel staat': literaire roman van Stefaan Van Laere

‘Het huis dat op de heuvel staat’: literaire roman van Stefaan Van Laere

een uitgave van uitgeverij Partizaan
2 Responses to “Lovende recensie van NBD Biblion over ‘Het huis dat op de heuvel staat’ (roman van Stefaan Van Laere) – een uitgave van uitgeverij Partizaan”

  1. jan desiere zegt:

    Ik heb het boek gelezen en kan mij hier alleen maar bij aansluiten.

  2. Dirk de Wachter zegt:

    Ik heb er eentje van de vijfde druk en was danig onder de indruk. Intrigerend hoe de auteur in de huid van een oudere vrouw weet te kruipen.

Leave a Reply