liedjes1Stefaan Van Laere schrijft (meestal op bestelling) ook teksten voor liedjes. Een aantal daarvan werden intussen door artiesten op cd opgenomen.
Recentst uit 2005 zijn het liedje Denise op muziek van Roger Filip en een herneming van Gij Aliene op de cd Ik heb het moeilijk om afscheid te nemen van jong zijn gezongen door Roger Filip. Deze cd met niet minder dan vijftien nummers die een prachtig overzicht biedt van de carrière van deze zanger is aan de prijs van amper 12,50 € te verkrijgen via Roger Filip.

– De Strop Twieje, opvolger van de Gentse evergreen De Strop door en op muziek van zanger/acteur/componist Roger Filip ((lid van het imitatieduo Loorel & Hardie)
– Op het boek- & cd-project Wrakhout de liedjes Een kind van zeven jaar (wrakhout) door Luc Callaert en Het nietsnutlied door De Vieze Gasten, beide op muziek van Luc Callaert
– Gij Aliene, een cover in het Gents van Only You van The Platters gezongen door Roger Filip
– De liedjes Een vriend van zoveel jaren en Woorden op de cd Will Ferdy “75” in wel en wee gezongen door en op muziek van Will Ferdy
– Reincarnation song en de Nederlandse vertaling Hier zijn we dan weer door Loorel & Hardie op muziek van Roger Filip

Voorts schreef hij nog liedjes voor een chansonprogramma met Dille en de theaterproducties Testamentitis en Krot & Compagnie voor De Gentse Tetters.

Interesse om samen te werken met Stefaan Van Laere als liedjesschrijver? Stuur de auteur een mailtje met je vragen, en hij neemt spoedig contact met je op! Stefaan Van Laere schrijft liedjesteksten in het Nederlands en Engels, en occasioneel in het Frans.

liedjes2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.