lezingenAuteur Stefaan Van Laere is beschikbaar voor lezingen over een uitgebreide reeks onderwerpen:

Voor de jeugd:

– voordragen uit eigen werk (fictie en non-fictie) met mogelijkheid tot participatie van de leerlingen (zowel lagere school als middelbaar)

– thema’s non-fictie: etiquette (hoe omgaan met anderen), assertiviteit (leren opkomen voor jezelf aan de hand van praktische oefeningen en een lachsessie), de Tweede Wereldoorlog, leuke weetjes (dieren, sport,…) e.a.

– lezingen op maat in het kader van een bepaald thema

– lezingen over het schrijverschap en ‘hoe komt een boek tot stand’

Voor volwassenen:

– voorlezen + situeren eigen fictiewerk

– lezingen met/zonder proeverij over whisky en jenever (eventueel in combinatie met bezoek aan een stokerij)

– lezingen over de problematiek van collaboratie en verzet in WOII aan de hand van het boek ‘Een klein dorp, een zware tol’ over het oorlogsdrama in Meensel-Kiezegem

– algemene lezing over het schrijverschap en de relatie met journalistiek

Scholen, bibliotheken en verenigingen kunnen beroep doen op een financiële tegemoetkoming van de Stichting Lezen. Op dze website vindt u meer info over of u in aanmerking komt voor een subsidie en de termijn waarop u dit moet aanvragen. Opgelet: deze termijnen zijn veranderd, en er zijn slechts een beperkt aantal lezingen beschikbaar! Tijdig informeren is dus de boodschap.

Wilt u meer info over kostprijs, vrije data en praktische regelingen? Stuur een mailtje naar de auteur. Hij antwoordt zo spoedig mogelijk. U kunt mailen via mail(at)stefaanvanlaere.be (vervang (at) door een @), dus mailapenstaartjestefaanvanlaere.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.