Leven doe je niet alleen – dagboek van een multipel myeloom patiënte’ van Helga Van Dale verschenen over de ziekte van Kahler (uitgeverij Partizaan)

Leven doe je niet alleen
9789490243807
Dagboek van een multipel myeloom patiënte

Auteur Helga Van Dale

ISBN 879490243807
uitgeverij Partizaan

We vragen uw speciale aandacht voor een opmerkelijk boek: ‘Leven doe je niet alleen-dagboek van een multipel myeloom patiënte’ van Helga Van Dale. Graag laten we de auteur aan het woord over haar autobiografisch boek over de ziekte van Kahler.

“Toen ik geconfronteerd werd met het feit dat ik een uitzonderlijke vorm van kanker had, de ziekte van Kahler (Multipel Myeloom), was ik even in shock, maar bij de pakken blijven zitten, ligt niet in mijn karakter.

Ik besliste om een dagboek over mijn ziekte bij te houden, zo kon ik alles van mij afschrijven.

Het werd ook via mail verzonden naar vrienden, collega’s, familieleden en nadien ook naar geïnteresseerden en medepatiënten die erom vroegen, zodat ze op de hoogte bleven van mijn toestand.

De zin om dit boek te schrijven, is geboren uit de reacties van mijn dagboeklezers. Ze waren immers telkens zeer positief en ook een ondersteuning voor mezelf. Liever had ik dit boek niet hoeven te schrijven, maar positief denken is heel belangrijk en ik hoop dat ik hiermee velen kan steunen bij hun ziekte of om een moeilijke periode door te komen”.

Helga Van Dale

Helga Van Dale woont in Grimbergen en werd geboren op 27 mei 1961. Ze studeerde af als kleuterleidster in 1981 en heeft zolang haar ziekte het toeliet met hart en ziel voor de kleuterklas gestaan. Binnenkort hoopt ze de draad terug op te pakken. Ze heeft 2 dochters uit een eerste huwelijk, Iris en Ilse. Haar echtgenoot, Guy, heeft eveneens 2 kinderen uit zijn eerste huwelijk, Thibault en Margaux. Ook heeft ze 2 schattige kleindochters.

HOE BESTELLEN?

stort € 19,95 op rekeningnummer IBAN BE09 1450 5745 2957 BIC GEBABEBB met vermelding: ‘1 ex Kahlerboek’. Het boek wordt u zonder verzendkosten opgestuurd.

een uitgave van uitgeverij Partizaan
One Response to “Leven doe je niet alleen – dagboek van een multipel myeloom patiënte’ van Helga Van Dale verschenen over de ziekte van Kahler (uitgeverij Partizaan)”

  1. Lindsay Strong zegt:

    stort € 19,95 op rekeningnummer BE04 9795 9327 4031 (BIC ARSPBE22) met vermelding: ‘1 ex Kahlerboek’. Wenst u een gesigneerd exemplaar, vermeld dan ‘1 ex. Kahlerboek gesigneerd’. Het boek wordt u zonder verzendkosten opgestuurd.

Leave a Reply