‘Buffalo, altijd Buffalo! Kampioen zijn is plezant’: geactualiseerde versie van het supportersboek van AA Gent door Frans Babbelaar verwacht bij uitgeverij Partizaan/Stefaan Van Laere

'Buffazlo, altijd Buffalo! Kampioen zijn is plezant' van auteur Frans Babbelaar, een uitgave van uitgeverij Partizaan/Stefaan Van LaereVerschijnt net voor Vaderdag bij uitgeverij Partizaan/Stefaan Van Laere: het huldeboek ‘Buffalo, altijd Buffalo! Kampioen zijn is plezant’ van auteur Frans Babbelaar.

Niet te missen voor de talrijke supporters van de kersverse landskampioen voetbal AA Gent!

Het betreft een nieuwe, geactualiseerde versie van dit succesboek uit 2011 waarin Frans Babbelaar, ‘de gruutste muile van Gent’, bekende en minder bekende fans van de Buffalo’s aan het woord laat.

In het boek vind je ook een interview met succestrainer Hein Vanhaezebrouck, impressies van de auteur over wat het doet om kampioen te worden en tal van prachtige nieuwe foto’s van de onvergetelijke kampioenenviering op de binnenwateren van Gent met Frans Babbelaar als ‘kapitein’…

Meer info over het boek en hoe het te bestellen vind je op deze webpagina van het boek.

3 Responses to “‘Buffalo, altijd Buffalo! Kampioen zijn is plezant’: geactualiseerde versie van het supportersboek van AA Gent door Frans Babbelaar verwacht bij uitgeverij Partizaan/Stefaan Van Laere”

  1. Ronny Schoppe zegt:

    Buffalo go go go!

  2. edwin baert zegt:

    Kampioen, joepie!

  3. Erid Denaeyer zegt:

    Ik was er op op die heuglijke dag en krijg er nog altijd kippenvel van.

Leave a Reply