Op vraag van de lezers verscheen eind mei 2020 bij uitgeverij Partizaan opnieuw het eerste deel van de Bracke thrillers van auteur Stefaan Van Laere, Botero. Het betreft een geactualiseerde versie, waardoor George Bracke  weer aan de tijd is aangepast…

Inhoud

Commissaris George Bracke gruwt van geweld, zeker tegen de zwaksten van onze samenleving. De verdwijning van de zesjarige Kevin Hulselmans raakt hem dieper dan hij wil toegeven.

Boter, de eerste George Bracke thriller van Stefaan Van Laere opnieuw uittgegeven
‘Botero’, de eerste George Bracke thriller van Stefaan Van Laere opnieuw uitgegeven

Gelukkig is er nog zijn vrouw Annemie, tevens woordvoerster bij de politie die hem door en door kent en steunt in deze moeilijke dagen.

Deze zaak lijkt eenvoudig op te lossen, en even keert de rust weer wanneer het kind vermoord wordt teruggevonden en de moordenaar snel ingerekend raakt.

Echter niet voor lang. Maar er vallen nog meer kinderslachtoffers.
Is een ‘serial killer’ met kopieerdrift aan het werk?

Chaotische drukte op het commissariaat, spoedoverleg met de grote baas, de media die zich op de moorden storten: Bracke heeft de handen vol en lijkt maar geen vat op de zaak te krijgen. Maar deze taaie speurder bijt zich voor het oog van de camera’s in het onderzoek vast…

 

Hoe ‘Botero’ bestellen?

 

Voor bestellingen in België: schrijf € 18,50 over op rekeningnummer IBAN BE04 9795 9327 4031 met vermelding ‘1 ex. Botero’. Het boek wordt u zonder verzendkosten opgestuurd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.