Boek Kris De Roy – Hofke van Bazel voorgesteld

 

Gisteren werd onder ruime belangstelling het nieuwste boek van Stefaan Van Laere voorgesteld over chef Kris De Roy van restaurant het Hofke van Bazel. Dit boek is een uitgave van Snoecks Publishing in de reeks waarin eerder de prestigieuze boeken van De Kromme Watergang (Edwin Vinke) en ‘t Laurierblad (Guy Van Cauteren) verschenen. Telkens wordt gekozen voor een chef die een eigen culinair verhaal in woord en beeld te vertellen heeft.

Fotografie is van de hand van Willy Lippens.

Dit gebeurde uiteraard in het Hofke van Bazel zelf.

ook fotograaf Willy Lippens genoot na in de omgeving die hij intussen als zijn broekzak kent
ook fotograaf Willy Lippens genoot na in de omgeving die hij intussen als zijn broekzak kent
Zaakvoerder Gina Miurin en chef Kris De Roy genietend van zomers fruit na het harde werk aan het boek
Zaakvoerder Gina Miurin en chef Kris De Roy genietend van zomers fruit na het harde werk aan het boek

  

 

aan belangstellenden en kopers op de boekvoorstelling van het Hofke van Bazel geen gebrek
aan belangstellenden en kopers op de boekvoorstelling van het Hofke van Bazel geen gebrek
ook journalist en levensgenieter André Grosemans was van de partij om van de culinaire kunsten van het Hofke van Bazel te genieten
ook journalist en levensgenieter André Grosemans was van de partij om van de culinaire kunsten van het Hofke van Bazel te genieten

 

 

 
 

de vele lekkere hapjes werden met de nodige zorg door de ploeg van het Hofke van Bazel klaargemaakt en geserveerd

de vele lekkere hapjes werden met de nodige zorg door de ploeg van het Hofke van Bazel klaargemaakt en geserveerd

deze binnentuin is een van de best bewaarde gastronomische geheimen van Vlaanderen, het ontdekken dwaard
deze binnentuin is een van de best bewaarde gastronomische geheimen van Vlaanderen, het ontdekken dwaard
het Hofke van Bazel ligt op een van de mooiste dorspleinen Vlaanderen en is om die reden alleen al de verplaatsing waard
het Hofke van Bazel ligt op een van de mooiste dorspleinen Vlaanderen en is om die reden alleen al de verplaatsing waard
de tuin van het Hofke van Bazel is een prachtig kader om van de culinaire kunsten van de keukenploeg te genieten
de tuin van het Hofke van Bazel is een prachtig kader om van de culinaire kunsten van de keukenploeg te genieten

 



2 Responses to “Boek Kris De Roy – Hofke van Bazel voorgesteld”

  1. Werner zegt:

    een verdomd mooi boek, moet ik zeggen!

  2. appealmfrelry zegt:

    dug-portal.com
    Visits us – best blog.

    http://dug-portal.com
    dug-portal.blogspot.com
    http://dug-portal.blogspot.com

    Thank you for your time.

Leave a Reply