Gisteren werd onder ruime belangstelling het nieuwste boek van Stefaan Van Laere voorgesteld over chef Kris De Roy van restaurant het Hofke van Bazel. Dit boek is een uitgave van Snoecks Publishing in de reeks waarin eerder de prestigieuze boeken van De Kromme Watergang (Edwin Vinke) en ’t Laurierblad (Guy Van Cauteren) verschenen. Telkens wordt gekozen voor een chef die een eigen culinair verhaal in woord en beeld te vertellen heeft.
Fotografie is van de hand van Willy Lippens.
Dit gebeurde uiteraard in het Hofke van Bazel zelf.
- ook fotograaf Willy Lippens genoot na in de omgeving die hij intussen als zijn broekzak kent
- Zaakvoerder Gina Miurin en chef Kris De Roy genietend van zomers fruit na het harde werk aan het boek
- aan belangstellenden en kopers op de boekvoorstelling van het Hofke van Bazel geen gebrek
- ook journalist en levensgenieter André Grosemans was van de partij om van de culinaire kunsten van het Hofke van Bazel te genieten

- deze binnentuin is een van de best bewaarde gastronomische geheimen van Vlaanderen, het ontdekken dwaard
- het Hofke van Bazel ligt op een van de mooiste dorspleinen Vlaanderen en is om die reden alleen al de verplaatsing waard
- de tuin van het Hofke van Bazel is een prachtig kader om van de culinaire kunsten van de keukenploeg te genieten
een verdomd mooi boek, moet ik zeggen!
dug-portal.com
Visits us – best blog.
http://dug-portal.com
dug-portal.blogspot.com
http://dug-portal.blogspot.com
Thank you for your time.